thumbnail_IMG_6384_edited_edited.jpg

Vi skaper steder

 

Arkitektur er planlegging og forming av omgivelsene rundt oss både i stor og liten skala. Vi jobber med boliger og hytter, små og store mulighetsstudier og større bygg for både private og offentlige oppdragsgivere.

STED arkitektur ble etablert i 2018 og består av fire arkitekter med allsidig kompetanse innenfor arkitektur og stedsutvikling.

IMG_3097 copy.jpg

Hilde Førstøyl Futtrup 

Daglig leder, Arkitekt MNAL, 2006

IMG_3069 copy.jpg

Ida Næss Haakanes

Arkitekt MNAL, 2010

IMG_3195.jpg

Andrea Ellefsen

Arkitekt MNAL, 2018

Hilde (1979) har Master i Arkitektur fra NTNU i Trondheim (2006) og ETSAM Universidad Politécnica de Madrid (2003-2004). Hun jobbet 10 år hos Dyrvik Arkitekter i Oslo, for deretter å flytte hjem til Grenland og arbeidet for Børve Borchsenius Arkitekter frem til 2018. Hennes spesialkompetanse er kultur-, næring- og leilighetsbygg, samt konseptutvikling for større og mindre prosjekter. Hilde har god erfaring med utvikling og gjennomføring av komplekse bygg, detaljprosjektering og prosjektledelse.

Ida (1982) har sin utdannelse ved NTNU i Trondheim (2004-2007), University of Cape Town (2007) og Master i Arkitektur fra Arkitekthøyskolen i Oslo (2010). Hun har jobbet hos Ola Roald Arkitekter i Oslo, Spir Arkitekter Sandefjord og Børve Borchsenius Arkitekter i Porsgrunn med hovedfokus på prosjektering av skoler og helsebygg. I tillegg har hun mye erfaring med tomte-/ mulighetsstudier og god kompetanse på utvikling av boliger og hytter.

Andrea (1992) er oppvokst i Horten og har sin utdannelse fra Bergen Arkitekthøgskole og Aalto University i Finland, med Master i Arkitektur fra BAS (2018). I tillegg har hun et tidligere fagbrev som mediegrafiker og mye erfaring som fotograf innenfor både stillbilder og TV. Andreas diplom-oppgave omhandlet transformasjon av tidligere industriområde. Hun har høy kompetanse på illustrasjon og grafisk kommunikasjon, samt konseptutvikling og prosjektering av boliger og hytter.

DSC_3829-7.jpg

Gro Krüger

Arkitekt MNAL, 2016

Gro (1985) har nylig flyttet til Skien fra Asker og har sin master i arkitektur fra AHO i Oslo (2016). Fra tidligere har hun også en toårig utdannelse i interiørdesign ved NKF i Oslo hvor hun tilegnet seg høy kompetanse på konseptutvikling, materialer og farge-bruk. Gro har flere års erfaring fra Fristed Arkitekter i Asker og har sin hovedkompetanse innenfor steds-tilpassede tilbygg, hytter og hus. Masteroppgaven til Gro handlet om bærekraftig transformasjon av urbane bygg med fokus på bruk av tre.