Vi skaper steder

 

Arkitektur er planlegging og forming av omgivelsene rundt oss både i stor og liten skala. Vi jobber med boliger og hytter, små og store mulighetsstudier og større bygg for både private og offentlige oppdragsgivere.

STED arkitektur ble etablert i 2018 og består av tre arkitekter med allsidig kompetanse innenfor arkitektur og stedsutvikling.

Hilde Førstøyl Futtrup 

Daglig leder, Arkitekt MNAL, 2006

Hilde (1979) har Master i Arkitektur fra NTNU i Trondheim (2006) og ETSAM Universidad Politécnica de Madrid (2003-2004). Hun jobbet 10 år hos Dyrvik Arkitekter i Oslo, for deretter å flytte hjem til Grenland og arbeidet for Børve Borchsenius Arkitekter frem til 2018. Hennes spesialkompetanse er kultur-, næring- og leilighetsbygg, samt konseptutvikling for større og mindre prosjekter. Hilde har god erfaring med utvikling og gjennomføring av komplekse bygg, detaljprosjektering og prosjektledelse.

Ida Næss Haakanes

Arkitekt MNAL, 2010

Ida (1982) har sin utdannelse ved NTNU i Trondheim (2004-2007), University of Cape Town (2007) og Master i Arkitektur fra Arkitekthøyskolen i Oslo (2010). Hun har jobbet hos Ola Roald Arkitekter i Oslo, Spir Sandefjord og Børve Borchsenius Arkitekter i Porsgrunn med hovedfokus på prosjektering av skoler og helsebygg. I tillegg har hun mye erfaring med tomte-/ mulighetsstudier og god kompetanse på utvikling av boliger og hytter.

Andrea Ellefsen

Arkitekt MNAL, 2018

Andrea (1992) er oppvokst i Horten og har sin utdannelse fra Bergen Arkitekthøgskole og Aalto University i Finland, med Master i Arkitektur fra BAS 2018. I tillegg har hun et tidligere fagbrev som mediegrafiker og mye erfaring som fotograf innenfor både stillbilder og TV. Andreas diplom-oppgave omhandlet transformasjon av tidligere industriområde. Hun har høy kompetanse på illustrasjon og grafisk kommunikasjon, samt konseptutvikling og prosjektering av boliger og hytter.